"Studentkinje" prošetale Vranjem

Lokalni sport - Ponedeljak 15.04.2013 - 08:56

Odbojkašice Vranja izgubile su, u poslednjem kolu Druge ženske odbojkaške lige grupa “Istok”, od ekipe niškog Studenta, maksimalnim rezultatom 3:0.

Sa meča ZOK Vranja Sa meča ZOK Vranja

Nišlijke su ovom pobedom i zvanično proslavile ulazak u Prvu “B” ligu, a koliko su bile nadomoćne govori rezultat u trećem setu, koji su dobile sa  25:6.

ŽOK Vranje će pod hitno morati da rešava pitanje trenera, jer se nakon odlaska iskusnog stratega Zorana Ristića osetio nagli pad u igri, što je doprineo i psihološki momenta s obzirom da je on dugogodišnji trener u klubu koji igračice vodi od pionirki do seniorki.
   
ŽOK VRANJE – ŽOK STUDENT 0:3
Po setovima: 13:25, 23:25, 06:25.

Vranje: Stefana Trajković, Nedeljković, Milica Trajković, Novković, Petrović, Pejković, Rangelov, Anđela Janjić, Đorđević, Marković, Andrijana Janjić, Tamara Trajković.

Student: Miljanović, Majcan, Đuričković, Milinković, Golubović, Nikodijević, Nejić, Ilić, Nikolić, Obradović, Stanojević, Pupović.

Sudije: Stanković i Cvetanović (Leskovac).
Meč je trajao 60 minuta.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: