Tasić 11. u Bolonji

Lokalni sport - Sreda 18.07.2012 - 10:23

Miloš Tasić, strelac SK Vranje, učestvovao je u dresu reprezentacije Srbije na junioskom prvenstvu Evrope u streljaštvu održanom u Bolonji od 10. do 15. jula.

Tasić Tasić
Mladi Vranjanac sa još četvoro reprezentativaca gađao je u diciplini MK puška ležeći 60 metaka. Strelci Srbije nisu uspeli da se kvalifikuju za finale i učestvuju u borbu za medalju. 
 
Najbliži mestu među osam najboljih bio je Tasić koji je pogodio 587 krugova, jedan manje od četvorice takmičara koji su se našli u baražu za finale. 
 
U istoj disciplini, u konkurenciji 54 takmičara, Borislav Mazanjanin je sa 585 krugova bvio 17 dok je Igor Čotra zauzeo 46. mesto sa 577 krugova.
 
Miloš Tasić je zauzeo 11. mesto što je izuzetan uspeh za takmičara iz SK Vranje, koji po prvi put učestvuje na jednom zvaničnom prvenstvu u dresu reprezentacije. 
 
Tteba napomenuti da je Tasić godinu dana mlađi od kolega iz reprezentacije Mazanjanina i Čotre i da će i naredne godine imati pravo da učestvuje  u juniorskoj konkurenciji.
 

Uspeh mladog strelca veliki je uspeh za njegov klub, SK Vranje, za sve takmičare koji godinama vredno treniraju i osvajaju medalje na raznim takmičenjima, pod rukovodstvog jednog od najboljih trenera u Srbiji, Bogdana Mitreva.    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: