Tasiću "Grand pri" Novog Sada

Lokalni sport - Sreda 12.06.2013 - 00:11

Miloš Tasić, strelac SK Vranje, osvojio je prvo mesto na najjačem takmičenju strelaca u našoj zemlji, “Grand priju” Novog Sada, koje okuplja izuzetno veliki broj kvalitetnih strelaca iz raznih delova sveta.

Tasić Tasić

Ove godine nilo je preko 150 takmičara iz Mađarske, Hrvatske Južne Afrike, Salvadora, Bugarske, Slovenije, BiH i Srbije.

U najcenjenijoj streljačkoj disciplini trostav (3x40 metaka) on je sa izvanrednim rezultatom od 1163 krugova ubedljivo trijumfovao ispred kolega iz reprezentacije Aleksandrovskog (Stara Pazova) i Čičevskog (Novi Sad).

Tasićev rezultat od 1163 osvojenih krugova spada spada među najkvalitetnije rezultate u juniorskoj konkurenciji u svetu, ističu u klubu.

- Koliko je to vredan rezultat govori činjenica da je on sa tim rezultatom ušao i u seniorsko finale (i to kao četvrti) a tamo su bili dva olimpijska pobednika (Šidi-Madjarska i Debevec-Slovenija) i još dva svetska rekordera (Pletikosić i Mirosavljev....) – navodi Bogdan Mitrov, trener SK Vranje.

U takvoj konkurenciji, među velikanima ovog sporta, Tasić je završio na 6. mestu što je takođe  izvanredan uspeh.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: