Tri zlata za vranjske dizače

Lokalni sport - Ponedeljak 15.04.2013 - 08:55

Klub za bilding i discipline snage “Olimp” iz Vranja osvojio je pet zlatnih medalja, dva pehara i diplomu za osvojeno prvo mesto u ekipnoj kategoriji, na takmičenju u Vranju u disciplini bendž pres.

Osvajači medalja na takmičenju u Vranju Osvajači medalja na takmičenju u Vranju

Tanja Zlatanović osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji žena do 67,5 kg, a prvo mesto i novu zlatnu medalju osvojila je kao najjača ili total žena. Pritom je dobila i pehar.

Svetlana Pavlović takođe je osvojila dve zlatne medalje i pehar u kategoriji do 52 kg.

Nemanja Stojilković, osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji tinejdžera do 67,5 kg.

- Još jednom smo pokazali prave vrednosti koje neguje naš klub u disciplini bendž pres, a za kvalitetan rad na treninzima koji donosi prave rezultate zahvalni smo našem Ranku Radanu, iskusnom treneru koji svoje veliko iskustvo sa brojnih takmičenja nesebično prenosi na sve u klubu – kaže Zlatanovićeva. 

Svi u klubu se s pravom nadaju još većim uspesima na narednim takmičenjima.

 

Očekuju da izađu sa što više takmičara, a da će iz tog kvantiteta izaći neki kvalitet i vrhunski rezultat koji će nekog takmičara kvalifikovati za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano ove godine u Knjaževcu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: