Trka SAMOPREVAZILAŽENJA na VLASINI

Lokalni sport - Četvrtak 02.08.2018 - 10:28

Vranje - Na Vlasinskom jezeru će u nedelju, 5. avgusta biti održan tradicionalni „Vlasinski triatlon samoprevazilaženja“.

Plivanje, vožnja biciklom, pa trčanje FOTO: srichinmoyraces.org Plivanje, vožnja biciklom, pa trčanje FOTO: srichinmoyraces.org
Ovo sportsko nadmetanje koje se oraganizuje po četvrti put, ujedno predstavlja i državno prvenstvo Srbije u triatlonu, a ove godine je, kažu organizatori, po prvi put i državno prvenstvo Makedonije
 
Ovogodišnji “Vlasinski triatlon samoprevazilaženja” će okupiti preko 100 takmičara iz Srbije, Bugarske, Makedonije i Mađarske
 
Takmičenje se sastoji iz dve trke, olimpijske i sprint, i obe startuju sa plaže ispred hotela “Vlasina” u 10 sati.
 
Takmičare u olimpijskom triatlonu očekuje plivanje u dužini od 1.500 metara, vožnja biciklom od 40 kilometara i na kraju trčanje u dužini od 10 kilometara.
 
U sprint triatlonu koji se boduje za Kup Srbije, plivaće se staza u dužini od 750 metara, vožnja biciklom će biti u dužini od 20 kilometara i trčaće se pet kilometara.
 
Organizator "Vlasinskog triatlona samoprevazilaženja" je Šri Činmoj Maraton Tim iz Niša u saradnji sa Srpskom triatlonskom unijom i Opštinom Surdulica.
 
Zbog održavanja biciklističkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 2,5 kilometra od hotela "Vlasina" u pravcu ka Surdulici i trkačkog dela koji se odvija na deonici dužine 1,5 kilometara od istog hotela ka Crnoj Travi, sabraćaj će biti obustavljen ili preusmeren zaobilaznim putem preko Vlasina Rida od 10 do 13:30.
 
Takođe, na ovim deonicama, pristup sa svih lokalnih puteva ka glavnom putu biće blokiran, najavljuju organizatori.
 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: