U finalu ekipe "Družina" i "MBS 1"

Lokalni sport - Ponedeljak 20.01.2014 - 00:24

Odigrane su polufinalne utakmice Božićnog turnira “Futsal 2014”, koji su organizovali Grad Vranje, Sportski savez i Sportska hala, a u finalu će igrati ekipe “Družina” i “MBS 1”.

Ekipa Družina Ekipa Družina

Ekipa “Družine” je u polufinalu savladala ekipu “Cap-Cap” sa 5:2, dok je u drugoj utakmici između ekipa “MBS 1” i “I to je to”, koja se zavšila 3:2 za “MBS 1” bilo više neisvesnosti.

Gledaoci će u ponedeljak uveče od 20 časova moći da gledaju sudar dve najbolje ekipe, nakon odustajanja ekipe “Daton servis” (KMF Vranje) zbog odlaska na turnir u Švajcarsku.
 
S jedne starne, u ekipi “Družina” biće: Miloš Stamenković, Bojan Stošić, Nikola Simić, golman Milan Nikolić, Miloš Kostić, Miloš  Tasić, Milan Tasić, a sa druge strane u ekipi “MBS 1”: Marjan Đorđević Macan, Davor Tasić Taska, Vlada Stamenković, Igor Stojković Figo, Ivica Trajković Taci…

Za 3. mesto na turniru boriće se ekipe “Cap-Cap” i “I to je to”. Nagradni fond turnira je 170.000 dinara.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: