Uspešna sezona za Pantere

Lokalni sport - Nedelja 13.05.2012 - 11:51

Košarkaški klub Panteri koji okuplja dečake i devojčice do selekcije kadeta sa uspehom je priveo kraju sezonu takmičenja u okrugu i u ligi Srbije – grupa Leskovac.

- Četiri selekcije kluba uspele su da se plasiraju u Kvalitentnu ligu Srbije grupa Leskovac. To su muške selekcije kadeta, pionira i mlađih pionira, a od ženskim selekcija mlađe pionirke. Nismo ostvarili značajnije uspehe, ali smo prezadovoljni učinjenim jer nastavljamo kontinuitet kvalitetnog rada  - kaže Dragan Antić, jedan od trener u klubu.
 
Zbog velikog interesovanja za njihovu školu košarke angažovali su nove trenere  koji s uspehom rade.
 
- Radu sa dečacima priključili smo mladog Nikolu Radisavljevića, košarkaša Juga, a devojčice treniraju i vode Milica Stanković i Jasmina Đorđević, profesori fizičkog vaspitanja – kaže Antić. 
 
U klubu su izuzetno zadovoljni uspesima pionirske selekcije za koju nastupaju dečaci rođeni 1997. godine: Filip Trajković, Đorđe Đorđević, Filip Dimitrijević, Stefan Nikolić, Vukašin Tasić, Dragan Stajić, Nenad Savić, Stefan Trajković, Stefan Lazarević, Vladislav Stamenković, Mihajlo Rašić. 
 
 
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: