Vace duša tima

Lokalni sport - Utorak 16.07.2013 - 11:18

Vladimir Vace Stojiljković je, kadet FK Dinama iz Vranja u klubu je od 2006. godine, kada je počeo u “cicibanima” ili predpetlićima.

Stoiljković Stoiljković

Kasnije, nastupao je za selekciju petlića i pionira, a u protekloj sezoni bio je standardni igrač kadetske selekcije Dinama.

Igra na pozicijama uz desnu aut liniju, može da odigra i defanzivnu i ofanzivnu varijantu u zavisnosti od potrebe tima i zamisli trenera.

- Odlikuje se korektnom tehnikom, osećajem za gol kao i asistenciju, ima dugačak korak što mu omogućava da dobro pokriva teren, kako u ofanzivnim akcijama kada često dolazi iz drugog plana u takozvanoj tranziciji ekipe, tako i u odbrani kada treba da se zatvori prostor i protivnički igrač - navodi Zoran Stanojković Peca, trener kadeta Dinama.

Evidentan je konstantan napredak kod mladog fudbalera i želja da se popravi odnos prema treningu i utakmici.

Podredjen je ekipi u svakom trenutku što je pozitivna stvar za tim, spreman da se žrtvuje na svakoj utakmici za dobro tima.

Nikad ne stavlja sebe iznad tima što ga čini uzornim mladićem i sportistom. Dobar je drug i omiljen je među saigračima.

- Mora da popravi igru levom nogom, duel igru kao i igru glavom.

Redovnim treningom i odnosom prema treningu ima dosta prostora da se nedostatke otkloni. Potrebna je veća doza ozbiljnosti u samom shvatanju fudbala, ako od fudbala hoce da ima koristi – ističe trener Stanojković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: