Vasiljević iz Surdulice u REPREZENTACIJU

Lokalni sport - Sreda 05.09.2018 - 07:36

Vranje – Golman surduličkog Radnika Nikola Vasiljević dobio je poziv stručnog štaba „orlova“ da se pridruži reprezentaciji Srbije.

Jedini ne-zvezdaš iz domaće lige FOTO: FK Radnik/printscreen Jedini ne-zvezdaš iz domaće lige FOTO: FK Radnik/printscreen
Nikola Vasiljević će tako biti prvi reprezentativac Srbije iz redova surduličkog superligaša.
 
Na treningu reprezentacije u Staroj Pazovi povredio se golman Arhusa Aleksandar Jovanović, pa je selektor Krstajić poziv da se priključi timu uputio 22-godšinjem Nišliji.
 
Trojku golmana sada, uz Vasiljevića, čine Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv) i Marko Dmitrović (Eibar).
 
Do ovog naknadnog poziva Crvena zvezda je bila jedini klub iz Superlige čiji su igrači pozvani za duele sa Litvanijom i Rumunijom
 
Milanu Rodiću i Nenadu Krstičiću pridružio se Vasiljević. Kao fudbaler Zvezde poziv je dobio i Nemanja Radonjić, ali je on u međuvremenu prešao u Olimpik iz Marseja.
 
Vasiljević slovi za jednog od najtalentovanijih golmana u domaćoj Superligi, a u Surdulicu je stigao iz Radničkog 2015. Njemu su 22 godine i visok je blizu dva metra
 
Kako su pisali mediji, za Nikolu Vasiljevića prethodnih meseci raspitivao se Partizan, čijih fudbalera trenutno nema na spisku reprezentativaca.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: