Vranjanac MMA prvak Srbije

Lokalni sport - Subota 09.11.2013 - 00:43

Bokser Mladen Jovanović, član Iron MMA tim Vranje, postao je državni prvak Srbije u disciplini ful kontakt, na prvenstvu centralne Srbije održanom u Trsteniku, 3. novembra.

Jovanović Jovanović

- Jovanović je nastupao za KBK Kostantin iz Niša, imao je tri borbe i sve tri pobedio nokautima u prvom minutu meča. Postao je državni prvak i osvojio je pehar za najboljeg borca na turniru – navode za OK Radio instruktori Iron MMA tima iz Vranja, Slađan Stanojkovic Prike i Zoran Mladenovic Zilka.

Jovanović, svoj uspeh pripisuje napornom i kvalitetnom radu u matičnom klubu u Vranju i poziva sve koji žele da treniraju da dođu u Iron MMA tim, da treniraju, druže se, pobeđuju i osvajaju medalje.

- Jovanović je postao vrhunski takmičar, prevazišao je amatersku i semi pro konkurenciju, tako da ima zakazan profesionalni meč u MMA, krajem decembra u Amsterdamu, u Holandiji – ističu Stanojković i Mladenović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: