Vranjanci kapiteni reprezentacije

Lokalni sport - Ponedeljak 11.11.2013 - 09:14

Juniorska reprezentacija Ragbi 13 Srbije, u čijom redovima su bili trojica ragbista Sokola iz Vranja, gostovala je u Francuskoj gde je odmerila snage sa regijom Paca.

Sa utakmica u Francuskoj Sa utakmica u Francuskoj

Sa ragbistima Filipom Stošićem, Đorđem Stošićem i Slavkom Markovićem bio je i instruktor u juniorskoj reprezentaciji i trener Sokola, Dejan Škarić.

- Bili smo u Francuskoj u Salon De Provansu, Avinjonu i Nici.

Igrali smo sa reprezentacijom regije Paca koja je začetnik ragbi 13 u Francuskoj.

Takođe smo prisustvovali na utakmicu Svetskog prvenstva između Francuske i Novog Zelanda koja se igrala u Avinjonu – kaže za OK Radio Škarić.

Velika čast za Ragbi 13 klub Soko je što je Filip Stošić bio kapiten juniorske selekcije Srbije, a u timu je bio i Đorđe Stošić, koji je iako je kadet izborio mesto među juniorima i pokazao svoj veliki talenat i potencijal.

Velika čast za naš klub i grad Vranje je što je Fillip Stošić bio kapiten juniorske reprezentacije, a Đorđe Stošić kadetske  reprezentacije.

- Filip Stošić je bio vođa na terenu i dobro je odradio svoj posao i uprkos porazu od 52:16 imao je jednu od zapaženijih uloga na terenu. Bio je asistent kod poslednjeg eseja za Srbiju gde je odlično ukrao loptu od jednog francuskog igrača.

Treći reprezentativac, Slavko Marković je bio jedan od organizatora igre koji se nametnuo trenerima još u proverama za Italiju i bio je standardan u mečevima sa Nemackom i Engleskom u avgustu i ovde je odradio dobro svoj posao i kao cela ekipa igrao onoliko koliko su nam Francuzi dozvolili – navodi Škarić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: