Vranje ima reprezentativca u američkom fudbalu

Lokalni sport - Četvrtak 20.10.2016 - 09:51

Nemanja Stojković, igrač Kluba američkog fudbala “Vrane” iz Vranja je izabran da brani boje A selekcije Srbije u seniorskom fleg fudbalu na predstojećem balkanskom šampionatu (Balkan Bowl) koji će se održati od 28. do 30. oktobra u Somboru, saopšteno je iz ovog kluba.

Nemanja Stojković u dresu Vrana. Foto: Vrane Nemanja Stojković u dresu Vrana. Foto: Vrane

Na šampionatu se očekuje učešće preko 160 fudbalera i fudbalerki iz regiona, koji će se takmičiti u četiri uzrasno/rodne kategorije američkog fudbala.

- Selektor reprezentacije Srbije u seniorskom fleg fudbalu, gospodin Ivan Prskalo, je pratio rad našeg kluba i pozvao Nemanju Stojkovića da učestvuje u trening kampu reprezentacije, nakon čega je odlučio da ga uvrsti u spisak reprezentativaca Srbije.

Podsećamo da je naš klub osnovan u martu 2015. godine, a da je u svojoj drugoj godini postojanja uspeo da stvori igrača za A selekciju reprezentacije Srbije, što smatramo svojim najvećim uspehom do sada.

To je potvrda dobrog rada naših trenera i ispravne politike kluba – stoji u saopštenju Kluba američkog fudbala “Vrane”.

Nemanja Stojković je sin doskorašnjeg direktora Direkcije za izgradnju Vranja, Dragana Stojkovića.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: