Vranjski osnovci najbolji futsaleri

Lokalni sport - Nedelja 14.04.2013 - 10:52

Fudbaleri O.Š. “Svetozar Marković” iz Vranja osvojil su prvo mesto u malom fudablu na međuokružnom školskom takmičenju održanom u Sportsakoj hali u Vranju.

Ekipa Ekipa "S. Marković" u žutom

Učestvovale su ekipe škola iz Pčinjskog, Jablaničkog i Pirotskog okruga.

Učenici OŠ “Svetozar Marković” iz Vranja osvojili su prvo mesto i plasirali se na republičko takmičenje Srbije zahvaljući ubedljivoj pobedi u drugoj odlučujućoj utakmici.

Puleni Nenada Ristića, nastavnika fizičkog vaspitanja i nekladašnjeg uspešnog trenera u radu sa mlađim kategorijama OFK Soko i FK Dinamo,  najpre su igrali nerešeno 2:2 sa ekipom iz Bojnika, da bi u odlučujućem susretu savladali vršnjake iz Babušnice 5:1.

Prvo mesto su osvojili zahvaljući boljoj gol razlici. Učenici osnovne škole iz Bojnika su savladali Babušnicu 2:0.

Strelci za O.Š. “Svetozar Marković” su bili, protiv škole iz Bojnika, Dimitrije Dimitrijević (2), a protiv škole iz Babušnice: Stefan Jevtić (1), Miloš Mitrović (1), Nikola Milenković (2) i jedan autogol gostiju.

Republičko takmičenje Srbije u malom fudbalu biće odigrano sredinom maja.

Za ekipu OŠ “Svetozar Marković” su nastupli”: Nikola Milenković, Dimitrije Dimitrijević, Milos Tomić, Stefan Jevtić, Vukasin Atanasković, Aleksandar Ristić, Petar Ristić, Miloš Mitrović. Trener i nastavnik: Nenad Ristić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: