Vranjski PIONIRI STRELCI najbolji u Srbiji

Lokalni sport - Četvrtak 06.09.2018 - 07:21

Na Prvenstvu centralne Srbije u streljaštvu održanom u Ćupriji, pioniri Streljačkog kluba Vranje pokupili su skoro sve zlatne medalje.

Medalje u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji FOTO: Streljački savez Srbije Medalje u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji FOTO: Streljački savez Srbije
Kako se navodi na sajtu Streljačkog saveza Srbije, mladi strelci iz Vranja dominirali su na Prvenstvu centralne Srbije serijskom malokalibarskom puškom za pionire i pionirke.
 
Vranjanka Jelena Mudrinić je bila najuspešnija pionirka u gađanju malokalibarskom puškom iz ležećeg stava (30 metaka) i u trostavu 3 puta 10 metaka, a isti uspeh ostvario je njen klupski drug Luka Stanojević
 
Vranjanci su pobedili u tri ekipne konkurencije, dok je u trostavu za devojke najuspešniji bio tim paraćinskog SFS Borca.
 
Odlične rezultate je postiglo i ostalo troje takmičara iz Vranja.
 
Anastasija Jović osvojila je srebrnu i bronzanu medalju, Veljko Stojiljković dve bronzane, a Nikola Stanković jednu srebrnu medalju.
 
Prvenstvu centralne Srbije u streljaštvu održano je u Ćupriji u organizaciji SK “Živka Damnjanović”.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: