Vreme za potvrdu talenta

Lokalni sport - Utorak 30.07.2013 - 09:45

Aleksandar Milenković, rođen 2002 godine, mlađi petlić, spada u grupu najtalentovanijih igrača Dinamove fudbalske škole.

Milenković Milenković

Ukoliko se bude pravilno radilo u klubu i ukoliko bude napredovao onim intezitetom koji se očekuje biće jedan od novih vođa svoje generacije.

- Odlikuje se sjajnom elementarnom tehnikom što je dar talenta, gde podjednako koristi levu i desnu nogu, ima pravilan udarac lopte na čemu mogu da mu pozavide i mnogi prvotimci.

Fudbalske elemente ima u malom prstu, prijem, predaja, šut, vodjenje lopte. sve to radi tako jednostavno i kvalitetno kao da se radi o igraču starije selekcije.

Poseduje sjajan pregled igre, asistencija i gol su takodje zaštitni znak ovog mladog i perspektivnog igrača – sa oduševljeljem govori o Mihajloviću trener Joca Ristić.

Mihajlović je počeo u školi fudbala “Rušče” kod trenera Dragana Mladenovica Dacija gde je kvalitetom odskakao od vršnjaka.

Od pre dve godine u tandemu sa Filipom Petrovićem i Zoranom Jašarevićem čine trio malih majstora koji predvode generaciju 2002 godište.

Selekcija je izuzetno perspektivna i darovita, dečaci žive za fudabl, redovni su na treninzima.

Od Milenkovića se očekuje da radom na napornim i konstantnim treninzima, kod odgovarjućeg trenera, potvrdi svoj talenatu i potencijal.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: