Vujadin izrasta u pravog veznog igrača

Lokalni sport - Sreda 12.02.2014 - 11:29

Vujadin Stanojković (14) igra za pionire Dinama iz Vranja na poziciji zadnjeg veznog, prošao je Mini maksi ligu i ligu starijih petlića i bio standardan član tih selekcija, što daje za pravo da se nađe u red talentovanijih mladih fudbalera u gradu.

Vujadin Stanojković Vujadin Stanojković

Trenutno igra standardno u pionirima Dinama i to prilično zapaženo.
 
- Radi se o stabilnom i pouzdanom igraču sredine terena, sa dobrim motoričkim sposobnostima i kvalitetnim tehničkim karakteristikama. Sposoban je da prekida akcije protivnika, a dobar je u kreiranju svoje igre. Taktički je dobro potkovan, dobro igra poziciono, vrlo korektan u duelu, zahvalan igrač koga treneri vole da vide u timu.

Inteligentan je, racionalan, nije atraktivan i brz igrač, ali igra jednostavno, pametno i timski. Zna često da se upiše u strelce jer voli da se pridoda iz drugog plana i uđe u šansu.

Mora puno da radi kako bi napredovao i razvio se u dobrog i pravog igrača i za veće domete – kaže za OK Radio Joca Ristić jedan od trenera Dinama.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: