Zanimljiv odbojkaški vikend

Lokalni sport - Subota 06.04.2013 - 11:01

Odbojkašice ŽOK Vranje, jedne od najboljih ekipa u ligi, nakon prošlonedeljne bruke i poraza na svom parkertu od ekipe ŽOK Leskovac, odlaze na megdan ekipi Topličanina.

Ilustracija Ilustracija

Prokupčanke su na dnu tabele i Vranjanke očekuju sigirnu pobedu, koja bi im vratila psihičku srtabilnost poljuljanu neuspehom i nepostojanjem trenera u klubu.

Trenutno, nakon ostavke Zorana Ristića ekipu vodi Bratislav Bata Vučković, licencirani trener, ranije direktor kluba.

Odbojkaši Mladosti gostuju trećeplasiranij ekipi Radana iz Lebanu sa malim šansama na uspeh. Trener Miodrag Miško Petrov žali se na veliki broj povređenih igrača i nemogućnost da izvede standradnu postavu ekipe.

- Odlazimo ekipi Radana u Lebanu vidno oslabljeni.

Lebančani su u usponu forme, a mi na toj utakmici bićemo lišeni usluga pšetrice povređenih odbojkaša. Bićemo primaorani da na meć pođemo sa samo osmoricom spremnih za igru – ističe Petrov.

 Najzad, odbojkaši Vranja, koji igraju u “beton” ligi”, sastaju se sa  prvoplasiranom Dubočicom.

Biće to bitka za prestiž, jer odbojkaši Vranja  ove sezone neće osvojiti prvo mesto i vratiti se među drugoligaše, jer Leskovčani dva kola pre kraja imaju pet bodova prednosti.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: