ZIS najbolji na "Bimbi"

Lokalni sport - Ponedeljak 23.07.2012 - 10:41

Fudbaleri malog fudbala kluba ZIS iz Vranja osvojili su prvo mesto, na tradicionalnom memorijalnom turniru „Bimba 2012“ održanom u Rakovcu kraj Bujanovca.

ZIS Vranje ZIS Vranje

Pred više od 2000 gledalaca odigrana je finalna utakmica u kojoj su članovi ekipe ZIS, koju sačinjavaju igrači prvoligaša KMF Vranje, savladali ekipu „To je kraj“, rezultatom 2:1. Vranjanci su osvojili prvu nagradu koja je iznosila 60.000 dinara.

Na finalnoj večeri mogle su se videti majstorije fudbalera na „petoparcu“, a publika je znala da ih nagradi aplauzima.

U paklenoj atmosferi, pobednik se nije znao do kraja. Vranjanci su do pobede stigli golovima Davora Tasića i Miloša Trajkovića.

Posebno je bio lep  gol Trajkovića, koji je šutem iz mrtvog ugla matirao protivničkog golmana. Trajković se tokom turnira istakao igrama, a pre svega golovima na odlučujućim utakmicama.

Memorijalni turnir „Bimba 2012“ u Rakovcu okupio je 12 ekipa, najboljih iz Bujanovca, Vranja i okoline.
   
Svojim kvalitetom, poreed ekipa „ZIS“ i „To je kraj“ istakle su se i ekipe: „To je to“, „Vrtogoš“, „Manča auto“, „Levosoje“, „Lopardince“, „Cap-cap“.

Za pobeedničku ekipu „ZIS“ iz Vranja nastupli su: Predrag Nikolić Pepi, Miloš Trajković Buda, Marjan Đorđević Macan, Danijel Stošić Daka, Davor Tasić, Igor Stojković Krespo, Dejan Krstić Maslovar, Predrag Nikolić Mutinjo i Žikica Ristić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: