“Zver” poražen od Izraelca

Lokalni sport - Utorak 06.05.2014 - 06:14

Vranje - Predrag Zver Cvetković i Mladen Jovanović, bokseri “Iron MMA Team” iz Vranja, učestvovali su na trećem nastavku međunarodnog turnira “Serbian Battle Championship”, koji je održan u prepunoj dvorani SC u Vrbasu i uprkos porazima ostavili dobar utisak i nadu da će u narednim mečevima doći do pobeda.

Iron MMA Iron MMA

- Publika je imala priliku da uživa u fenomenalnoj produkciji i odličnim mečevima. Radilo se osam profesionalnih mečeva na najprestižnijem turniru u Srbiji. Predrag Zver Cvetkovic imao je svoj debitantski profesionalni meč, a Mladenu Jovanoviću je bio drugi pro meč.

Cvetković je za protivnika imao Izraelca Moshe Ben Shimol predstavnika “Israel Luta Livre MMA Academy”, inače aktuelnog prvaka sveta u “Luta Livre” borilačkom sportu.

Cvetković je odlično otvorio meč i dominirao u svim segmentima borbe, u stand up je bio apsolutno bolji, takođe i u parteru. Koristio je sve dozvoljene tehnike i dobijao meč ubedljivo, međutim malom nepaznjom u 3 minutu i 40 sekundi prve runde Moshe je uspeo da mu izvuče armbar na levoj ruci i primora sudiju da prekine meč.

Ostaje velika žal za propuštenom prilikom koju je imao – kaže za OK Radio Slađan Stanojković Prike trener Iron MMA tima.

Od Mladena Jovanovica se očekivala pobeda jer je jedan od najiskusnijih MMA takmičara u vranjskom klubu. Iimao je šest semi pro meča, sve pobede i jedan pro meč - pobeda.

- Protivnik mu je bio Branislav Jovičic iz “Family Fight Team” Iz Novog Sada, inače reperezentativac Srbije u boksu i pobednik tri pro meča u MMA. Borba je odlično počela u stand up za Jovanovića, pogodio je nekoliko preciznih low kick-ova, direkta i krošea, međutim Branislav je sveo borbu u parteru gde je Jovanovića namestio u poziciji back month i ručnim udarcima naterao sudiju da prekine meč. Jovanović je sagoreo u velikoj zelji za pobedom – navodi Stanojković.

Treneri vranjskih boksera, Slađan Stanojković Prike i Zoran Mladenović Žilka su prezadovoljni što su uspeli da svoje borce izvedu na ovakvom prestižnom internacionalnom turniru.

- To je dokaz da smo odlično radili sa svojim borcima i ovo je kruna petogodišnjeg rada “Iron MMA Teama”. Radimo u najskromnijim mogućim uslovima, sami se finansiramo i slobodno mogu da kažem da smo najsiromašniji klub u Srbiji, a samim tim i na svetu. Bez obzira na to, imamo  odlične borce i priznati smo od svih sem od našeg grada Vranja - ističe Stanojković.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: