ZVEZDA savladala Dinamo u Vranju

Lokalni sport - Sreda 17.10.2018 - 15:32

Pred punim tribinama stadiona „Jumka“ u Vranju, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Dinamo sa 2:0 i plasirali se u osminu finala Kupa Srbije.

Dinamo pružio otpor, ali Zvezda zasluženo pobedila FOTO: D. Ristić/OK Radio Dinamo pružio otpor, ali Zvezda zasluženo pobedila FOTO: D. Ristić/OK Radio
Dinamo je sasvim solidno otpočeo meč i čak prvi zapretio golu Crvene zvezde.
 
Ipak, Zvezda je povela u 15. minutu susreta nakon brze akcije Hajdina koji  je uputio centaršut sa leve strane. 
 
Lopta je pala ispred suprotne stative, na nju je između dva odbrambena igrača naleo Stojiljković i zatresao mrežu.
 
Zvezda je nastavila sa napadima, stvarala je šanse pred golom domaćina i uspeli su još dva puta da zatresu mrežu, ali su golovi poništeni usled pravilno postavljenih ofsajd zamki odbrane Dinama.
 
Vranjski žuti su pokušali da u nekoliko navrata iz kontranapada matiraju odbranu crveno – belih, ali prave šanse za gol nije bilo.
 
Zvezda je konačan rezultat utakmice postavila u 61. minutu.
 
Ebisilio je lobovao odbranu domaćina, Simić je odlično utrčao u kazneni prostor, uposlio je Joveljića na prvoj stativi, koji je savladao golmana Đurića.
 
Nakon toga, tempo utakmice se smirio, ali i pored još dve-tri prilike, promene rezultata nije bilo.
 
Nekoliko stotina navijača Zvezde je stvorilo pravu derbi atmosferu i napravilo manju bakljadu, zbog čega su bili opomenuti.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: