Zvezdina deca stižu u Surdulicu

Lokalni sport - Četvrtak 31.01.2013 - 00:55

Rukovodstvo FK Radnik iz Surdulice, člana Srpske lige „Istok“, nakon dovođenja trenera Cvijetina Blagojevića, nekadašnje igračke legende Crvene Zvezde, odlučilo je da osetno pojača svoje redove.

Blagojević Blagojević

Iskusni trener, na konfereciji za štampu održanoj u Vranju, izjavio je da se njegovi ciljevi poklapaju sa ciljevima čelnih ljudi kluba i da je sedenje na klupi Radnika za njega još jedan u nizu sportskih izazova.

- Naš cilj je isti, osvajanje prvog mesta i plasman u viši rang. Biće mi zadovoljstvo da radim u Radniku jer sam primljen srdačno i iskreno.

Sada je na nama da formiramo igrački pogon jer neće bitiu lako dostići razliku od minus šest bodova u odnosu na prvoplasirani Sinđelić iz Niša – izjavio je Blagojević.

Njegov želja je da se na bitnim mestima u timu, na poziciji golmana, veznog i špica, dovedu iskusni prekaljeni fudbaleri i narvno igrači iz Crvene Zvezde koji bis e u Surdulici kalili i sazrevali.
 
- Razgovarao sam sa ljudima iz Zvezde, čekaćemo da končanu odluku da trener Janković, da vidimo na koje fudbalere neće računati u nastavaku prvenstva, tu mislimo na mlade iz Zvezdinog pogona, iz Sopota.

Moramo imati respektabilan tim, spreman da pobeđuje kod kuće, ali i na strani – naveo je Blagojević.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: