1/2f: Spartak, OFK, Jagodina i Voša

Nacionalni sport - Četvrtak 05.12.2013 - 09:55

Poznati su svi učesnici polufinala Kupa Srbije - Spartak, OFK Beograd, Jagodina i Vojvodina.

Kup Srbije Kup Srbije

Prvi su do plasmana stigli fudbaleri Spartaka, koji su na domaćem terenu golovima Šarića i Noskovića savladali favorizovani Partizan. U drugom meču dana, OFK Beograd je istim rezultatom bio bolji od Slobode u Užicu.

Jagodina je predvođena raspoloženim Aleksandrom Pešičem, koji je postigao het trik, bila ubedljiva portiv Donjeg Srema (4:1), dok je Vojvodina odličnim izdanjem potpuno nadigrala Zvezdu na Marakani (3:1).

Treneri Spartaka i Partizana bili su složni u oceni da je subotička ekipa zasluženo izborila plasman u završnicu Kupa, dok je izvršni direktor Spartaka Damir Džimović rekao je da su zabeležili istorijsku pobedu nad Partizanom i da žele trofej.

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle meča u Beogradu da je njegov tim ostvario veliku pobedu, dok je njegov kolega sa klupe tima iz Ljutice Bogdana rekao da ga najviše brine povreda Miloša Ninkovića.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: