Aleksić od leta u Crvenoj zvezdi?

Nacionalni sport - Petak 20.04.2018 - 07:18

Zimus nije postignut dogovor, ali se situacija izgleda promenila.

Nekadašnji đak Vojvodine, trenutno fudbaler Sent Galena Nekadašnji đak Vojvodine, trenutno fudbaler Sent Galena
Nekadašnji đak Vojvodine, trenutno fudbaler Sent Galena - Danijel Aleksić - mogao bi na leto da obuče dres Crvene zvezde, piše Sportski žurnal.
 
Ta priča bila je aktuelna i tokom zimskog prelaznog roka, međutim, do dogovora nije došlo iz više razloga. 
 
Švajcarci su za 26-godišnjeg centralnog vezistu tražili 500.000 evra, što Zvezda nije mogla da izbroji pre prodaja Gelora Kange u Spartu Prag i Ričmonda Boaćija u Kinu. Pošto su ti transferi realizovani dosta kasnije nego što je planirano, odustalo se od dovođenja Aleksića...
 
"Žurnal", međutim, piše da je dolazak Aleksića sada mnogo izvesniji, jer je zbog neskrivene želje da dođe u Zvezdu izgubio mesto startera u Sent Galenu i njegovo obeštećenje bi sada trebalo da bude dosta niže.
 
Aleksićev ugovor sa švajcarskim klubom traje do juna 2010, ali kako je od zimske pauze tek dva puta bio u startnoj postavi, jasno je da će i njegovi poslodavci biti voljni da ga ranije okončaju.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: