Ana još uvek nespremna

Nacionalni sport - Utorak 12.02.2013 - 19:09

Ana Ivanović uspešno je startovala na WTA turniru u Dohi pobedom nad Tamirom Pašek izgubivši samo tri gema, ali i dalje ima problema sa ramenom.

Ana Ivanović Ana Ivanović

 

Ivanovićeva je propustila meč Fed kupa tokom vikenda zbog povrede, a iako se oporavlja, nakon pobede u Dohi je izjavila da i dalje nije potpuno spremna.
 
"I dalje moram mnogo da pazim, idem na tretmane svakog dana. U Pataji je već bilo nateklo", rekla je Ivanovićeva.
 
Najbolja srpska teniserka je ipak lako prošla u drugu rundu. 
 
"Očekivala sam mnogo teži meč. Imali smo velike bitke u prošlosti, ali sam dobro počela i igrala agresivno. Osetila sam da ima mnogo problema sa mojim forhendima, pa sam se trudila da to koristim", rekla je Ivanovićeva. 
 
Ana je imala dosta uspona i padova na startu sezone, na Australijen openu je stigla do četvrte runde, da bi potom eliminisana već na startu Pataja opena na Tajlandu. Ipak, 25-godišnja teniserka smatra da napreduje. 
 
"Definitivno osećam da je moja igra stigla do tačke u kojoj mogu da izazovem i najbolje teniserke sveta. To je sjajno. Igranjem pritiv njih vremenom bi napredovala i eventualno ih pobeđivala", smatra Ana Ivanović.
B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: