Arapski milioni neće poremetiti plan Crvene zvezde

Nacionalni sport - Subota 09.02.2019 - 14:39

Ponuda za prelazak trenera Milojevića u Al Ain još je otvorena, a neće se razmatrati pošto sjajni stručnjak nastavlja misiju u redovima šampiona Srbije.

Vladan Milojević ima ekstra ponudu Al Aina FOTO: D. Ristić/OK Radio Vladan Milojević ima ekstra ponudu Al Aina FOTO: D. Ristić/OK Radio
Pre dva dana HotSport je ekskluzivno najavio da trener Crvene zvezde Vladan Milojević ima ekstra ponudu Al Aina. Finalista klupskog svetskog prvenstva iz Abu Dabija želi da kormilo kluba posle Zorana Mamića, koji je prešao u Al Ahli (Saudijska Arabija) preuzme srpski strucnjak.
 
Ponuda je bila milionska za Milojevića i saradnike u stručnom stabu, ali je kako saznaje HotSport, arhivirana od strane šefa struke Crvene zvezde. I klub je mogao da profitira, mada je procenjeno da tim koji pobeđuje na svim frontovima ne može da se menja ‘preko noći’ i pored miliona evra.
 
Iz Al Aina su odlučili da je ponuda još otvorena i da ako dođe do promena, da i na leto su spremni da dovedu Milojevića, a do tada pronađu prelazno rešenje.
 
Navijači crveno-belih ne bi trebalo da strahuju pošto neće doći do promena na klupi, a na leto bi trebalo sačekati. Dve strane su prošlog juna produžile saradnju do juna 2020. godine.
 
Na kraju, uspesi se isplate kako kod igrača tako i trenera, koji je sa Zvezdom igrao Ligu Evrope i Ligu šampiona.
Hot sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: