Argentina traži od Mesija da prestane da igra za Barselonu

Nacionalni sport - Petak 20.04.2018 - 07:14

Ako pogledate ono što je ostalo, možda je i logično...

Šansa da postane Šansa da postane "veći od Maradone" FOTO: Reuters
Po mnogima, Barsa završava sezonu za vikend, finalom kupa protiv Sevilje u Madridu. To je šansa da se osvoji dupla kruna.
 
Katalonci su prvi na tabeli Primere, imaju 12 bodova viška u odnosu na Atletiko, i meč više, teško je zaista verovati da ishod trke može da bude drugačiji. Čeka ih "El Klasiko" koji je rezultatski beznačajan, ali bi predstavljao krunu sezone.
 
Ono što se pominje kao ideja u Argentini je da Mesi saopšti Valverdeu da ga odmori u maju kako bi imao što više vremena da se spremi za Mundijal.
 
Barselona nema razlog da forsira Lea, a on bi mogao da se koncentriše na verovatno poslednji Mundijal u karijeri.
 
Oskar Ruđeri koji je osvojio SP 1986. je rekao da je tim bio zajedno 65 dana, da je Maradona dočekao prvenstvo spreman i da bi odmorni Mesi mogao da bude ključ kao Dijego te 1986.
 
"Ovo je njegov Mundijal, ovo je njegova šansa da postane veći od Maradone", trebalo bi da ga poštede napora, tim pre što se ništa neće desiti ni ako ne bude igrao poslednje tri nedelje sezone", kaže Ruđeri.
 
Ova ideja ima mnogo pristalica i u argentinskom savezu, ali naravno poslednju reč daće Mesi koji ima toliko uticaja da može da zatraži od Barse da ga oslobodi obaveza u finišu...
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: