ASL: Nedeljni matine pred praznim tribinama

Nacionalni sport - Nedelja 07.04.2013 - 11:41

Zbog dešavanja na minulom "večitom derbiju" košarkaši Crvene zvezde će pred praznim "Pionirom" i u matine terminu od 12.30 dočekati Konstantin u 3. kolu Agroživ Superlige Srbije. Bez obzira na ambijent i termin crveno-beli ne bi smeli da imaju problema sa gostima iz Niša.

Trener Vlada Vukoičić kaže da će biti potrebno dosta mentalne snage kako bi se ekipa motivisala.

- Spletom okolnosti igraćemo u atipčnom treminu i ambijentu i to daje određenu specifičnost ovom meču. S obzirom da će tribine biti prazne sigurno će trebati dosta mentalne snage i jake volje da se ekipa motiviše i u tom atipičnom terminu i uslovima odigra dobru utakmicu i zabeleži pobedu – rekao je Vukoičić, koji ističe da se protivnik ne sme potceniti.

- Mi smo favoriti i od nas se očekuje pobeda. Moramo da odigramo veoma angažovano i oprezno, bez potcenjivanja protivnika. Trijumf će za nas biti mali plus, jer je on očekivan, ali bilo kakav kiks za nas bi predstavljao veliki minus i toga smo svesni - rekao je Vukoičić.

ASL, 3. kolo:

Nedelja

Crvena zvezda Telekom - Konstantin 12.30

Subota

Partizan mts - Vojvodina 88:59
Radnički - Mega Vizura 69:77
Sloboda - Metalac 90:88

 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: