Bez Biševca na Kipru

Nacionalni sport - Utorak 05.02.2013 - 17:06

Štoper Liona obnovio je povredu primicača u nedeljnom prvenstvenom meču, pa mu je selektor odobrio ostanak na terapijama u klubu.

Milan Biševac Milan Biševac

Mnogobrojna ekspedicija srpske reprezentacije na Kipru (pozvano 26 igrača) biće slabija za iskusnog Milana Biševca, saopšteno je na sajtu FSS.

On će propustiti prijateljski susret u Nikoziji zbog povrede primicača, koja ga je mučila i ranije. Propisano mu je mirovanje u trajanju od nedelju dana, a lečiće se pod nadzorom medicinskog tima Liona.

Biševac (29) je o povredi uredno obavestio Sinišu Mihajlovića, koji je pokazao razumevanje i poštedeo ga putovanja.

Nekadašnji član Pari sen Žermena, Valensijena i Crvene zvezde zbog kartona nema pravo nastupa u sledećoj kvalifikacionoj utakmici protiv Hrvatske (22. marta), a ostaje da se vidi hoće li ga Mihajlović uzeti u obzir za duel sa Škotskom, koji je na programu četiri dana kasnije.

U sredu od 17 časova na Kipru, centralne pozicije u odbrambenom bedemu će najverovatnije zauzeti Matija Nastasić i Nenad Tomović, a šansu će sigurno dobiti i debitant Branislav Trajković, kapiten Vojvodine.

MONDO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: