''Bild'' otkrio sastav Nemačke, ali iznenađenje je nemogući sastav Srbije!

Nacionalni sport - Sreda 20.03.2019 - 11:01

Reprezentacija Srbije večeras ima prvu i poslednju proveru pred početak kvalifkacija za Evroko prvenstvo.

Jedna od varijanti sastava FOTO: Printscreen Jedna od varijanti sastava FOTO: Printscreen
Prvi put u 2019. godini večeras ćemo na delu videti reprezentaciju Srbije, i to protiv veoma jakog rivala, selekcije Nemačke.
 
Utakmica se igra u Volfsburgu, a početak je zakazan sa 20 časova i 45 minuta.
 
Ono što je jedna zanimljivost u susret ovom duelu, jesu startne postave koje je objavio nemački ''Bild''. Očigledno, njihovi novinari se nisu previše bavili reprezentacijom Srbije, jer sastav koji oni očekuju od našeg selektora Mladena Krstajića - nemoguć!
 
Kao što vidite, ''Bild'' u sastavu ''Orlova'' očekuje Filipa Kostića, koji zbog povrede neće moći da nastupi večeras, a s obzirom da Kostić nastupa za Ajntraht i da se povredio proteklog vikenda baš u dresu Ajntrahta, u meču protiv Nirnberga, čudi ovakva omaška nemačkog lista.
 
Još više je iznenadio ''Kiker'', koji u startnoj postavi ''Orlova'' očekuje ne samo Kostića, nego i Matića i Aleksandra Mitrovića, koji su takođe povređeni i neće moći da nastupe.
 
U prilogu možete videti i našu prognozu startne postave reprezentacije Srbije.
 
Kada je u pitanju sastav Nemačke, njihov selektor Joakim Lev je juče ostavio dilemu Nojer ili Ter Štegen na golu. ''Bild'' očekuje ovog drugog u startnoj postavi, u kojoj, međutim, nema Marka Rojsa. S druge strane, ''Kiker'' prognozira da će Nojer biti na golu Nemačke.
 
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: