Boaći obnovio povredu na treningu, Borjan preskače i Totenhem

Nacionalni sport - Utorak 29.10.2019 - 11:47

Boaći je povredio list na treningu nekoliko dana pre Zvezdine utakmice sa Pevcima, činilo se juče da je stavio tačku na period oporavka i hvata zalet, ali problem i dalje postoji

Boaći napustio trening u lošem raspoloženju FOTO: YouTube/printscreen Boaći napustio trening u lošem raspoloženju FOTO: YouTube/printscreen
Ričmond Boaći je napustio jučerašnji trening u lošem raspoloženju, piše Sportski žurnal.
 
Centarfor Crvene zvezde nije mogao da izdrži kompletan ritam rada, morao je da prekine na polovini i ode na tuširanje. Prvi utisak je da je obnovio povredu lista, od koje još nije uspeo da se oporavi i veće su šanse da propusti novi duel sa Totenhemom nego da se nađe na terenu protiv Engleza.
 
Boaći je povredio list na treningu nekoliko dana pre Zvezdine utakmice sa Pevcima, činilo se juče da je stavio tačku na period oporavka i hvata zalet, ali problem i dalje postoji.
 
Narednih dana biće jasnije koliko će još morati da pauzira, izvesno je da sutra neće biti u ekipi za meč sa TSC-om, verovatno ga neće biti na spisku putnika ni za vikend duel u Novom Sadu.
 
Momka iz Gane povreda je zadesila u trenutku kad je imao veliko samopouzdanje posle gola u pobedi protiv Olimpijakosa, imao je veliku želju da se dokaže u sudaru sa Englezima…
 
Milan Borjan nije trenirao ni juče. Standardni golman Crvene zvezde povredio je jedan od mišića tokom utakmice sa Totenhemom i prolazi obavezan period mirovanja. Ide na terapije, ali još ne izlazi na teren.
 
Sigurno je da će Borjan propustiti sutrašnji meč sa TSC-om, a očekuje se da se između stativa vrati narednog vikenda u Novom Sadu protiv Proletera. Biće to test zdravstvene spremnosti za odličnog golmana pred dolazak Totenhema u Beograd.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: