Braun: Zvezdaši, saznaćete istinu

Nacionalni sport - Petak 17.05.2013 - 14:30

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Elton Braun poručio je navijačima da ne veruju u sve što pročitaju i da će se uskoro saznati istina o njegovom odlasku.

Braun: Zvezdaši, saznaćete istinu Braun: Zvezdaši, saznaćete istinu

"Beograde, stvarno mi nedostaješ. Zvezdini navijači, nemojte da verujete svemu što pročitate, istina će izaći na videlo. Nisam zaboravio kako da igram“, napisao je Braun na svom profilu na društvenoj mreži Tviter.

„Konačno kod kuće, mislim na SAD. A sada čekam istinu, hehe… Mislite da sam zaboravio da igram igru koju volim… Nikada“, napisao je Braun nekoliko minuta ranije.

Braun je na početku sezone doveden kao veliko pojačanje. U prvom delu sezone igrao je promenljivo, onda je usledio veliki pad, a početkom godine čak je i odstranjen iz ekipe.

Potom se Amerikanac izvinio za svoje ponašanje, registrovan je za Superligu, ali i igra i ponašanje nisu bili na zadovoljavajućem nivou, pa je Zvezda raskinula saradnju.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: