Budućnost: Očekujemo Crvenu zvezdu u Morači

Nacionalni sport - Ponedeljak 30.12.2019 - 13:27

Meč između košarkaša Budućnosti i Crvene zvezde zakazan je danas za 18 sati u „Morači”

Zvezda se još uvek nije zvanično oglasila Zvezda se još uvek nije zvanično oglasila
Košarkaški klub Budućnost oglasio se danas saopštenjem povodom informacije da igrači Crvene zvezde nisu otputovali u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige.
 
Kako je ranije javio RTS, košarkaši Crvene zvezde napustili su avion neposredno pred poletanje i nisu otputovali u Podgoricu, jer je igračima crveno-belih stiglo je obaveštenje da napuste avion neposredno pred poletanje za glavni grad Crne Gore.
 
Po saznanjima RTS- a, to je odlučeno iz bezbednosnih razloga pošto nisu imali čvrste garancije da će imati garantovanu bezbednost u Podgorici.
 
- KK Budućnost ima dovoljno iskustva kada su u pitanju igre koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu. Očekujemo Crvenu zvezdu u Morači na utakmici u 18 sati. Budućnost će se boriti za pobedu i ostanak na prvom mestu na tabeli ABA lige - navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.
 
Klub sa Malog Kalemegdana još uvek se nije zvanično oglasio povodom nastale situacije.
 
Meč između košarkaša Budućnosti i Crvene zvezde zakazan je danas za 18 sati u „Morači”.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: