Čelsi ili Juventus? Bira Stefan Savić

Nacionalni sport - Sreda 13.06.2018 - 08:39

Velikani iz Engleske i Italije ozbiljno su zainteresovani za štopera Atletiko Madrida

Velikani  ozbiljno zainteresovani za štopera Atletiko Madrida FOTO: Action Images Velikani ozbiljno zainteresovani za štopera Atletiko Madrida FOTO: Action Images
Čelsi i Juventus su u ozbiljnim pregovorima sa Atletikom iz Madrida oko kupovine crnogorskog defanzivca Stefana Savića, objavio je italijanski Skaj.
 
Savić (27), nekadašnji prvotimac Mančester Sitija, već tri sezone je član Jorgandžija u čije je redove stigao iz Fjorentine 2015. godine. Crnogorski reprezentativac je prošle sezone zabeležio 36 nastupa za Atletiko, a u finalu Lige Evrope protiv Olimpika iz Marselja bio je rezerva.
 
Juventus traži pojačanje u defanzivnoj liniji, gde su Barzaljija i Kjelinija stigle i godine, dok Čelsi, posle debakla u Premijer ligi i činjenice da je ostao bez Lige šampiona, priprema totalnu rekonstrukciju u kojoj bi transfer Savića bio jedan od najvažnijih zadataka.
 
Informacije italijanskog Skaja potvrdio je i transfer ekspert Đanluka di Marcio mada se ni u jednoj vesti ne spominje potencijalno obeštećenje niti detalji ugovora za nekadašnjeg defanzivca Partizana.
 
Podsetimo, Atletiko je ovog leta već angažovao defanzivnog vezistu Rodrija koji je stigao u maju iz Viljareala za 20.000.000 evra, a svakog trenutka biće potvrđena i kupovina krilnog napadača Monaka Tome Lemara koji će ih koštati između 70.000.000 i 80.000.000.
 
Pored Stefana Savića Madrid bi ovog leta mogla da napusti i prva zvezda Antoan Grizman,koji još uvek nije objavio odluku da li odlazi ili ostaje, a u svetlu interesovanja Barselone.
Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: