Crno-beli ne staju, Partizan dogovorio novo pojačanje!

Nacionalni sport - Utorak 28.05.2019 - 11:44

U Humskoj žele što pre da obave najveći deo posla u letnjem prelaznom roku, kako bi šef struke Savo Milošević na početku priprema imao što jasniju sliku oko spiska igrača kojima će moći da raspolaže u novoj sezoni.

Prva pojačanja su već na vidiku FOTO: FK Partizan Prva pojačanja su već na vidiku FOTO: FK Partizan
Prva pojačanja su već na vidiku.
 
Već je objavljeno da je mladi štoper Dominik Dinga blizu potpisa, s obzirom da mu ističe ugovor sa ruskim Uralom, a ''Telegraf'' tokom prepodneva donosi još jednu vest, o novom potencijalnom pojačanju koje je ''pred vratima'' Humske.
 
U pitanju je krilni napadač Rada Aleksandar Lutovac, koji tokom proleća nije odigrao nijedan meč, zbog spora koji ima sa klubom u vezi sa neisplaćenim zaradama.
 
Ugovorom je vezan do kraja ove godine, ali s obzirom da je pokrenut postupak na Arbitražnoj komisiji, velike su šanse da već ovog leta Lutovac postane slobodan igrač.
 
Crno-beli to žele da iskoriste, s obzirom da se radi o perspektivnom igraču, sa iskustvom iz mlađih reprezentativnih selekcija.
 
Poslednju takmičarsku utakmicu za Rad osigrao je u decembru, zanimljivo baš protiv Partizana koji je taj meč na Banjici dobio sa 3:0.
 
Lutovac je, zaključno sa tom utakmicom, jesenas odigrao 18 mečeva za Rad, uz po jedan gol i asistenciju.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: