Crno-beli vaterpolisti bez izbora

Nacionalni sport - Subota 13.04.2013 - 10:04

Aktuelni šampion Partizan večeras (20.00) u polufinalu plej-ofa dočekuje Radnički. U drugoj utakmici Vojvodina od 19.00 igra sa Crvenom zvezdom.

Šampion nema izbora. Vaterpolisti Partizana Rajfajzen večeras (20.00, Banjica) u revanš utakmici polufinala plej-ofa moraju da pobede Radnički, makar i sa peteraca, ukoliko žele da izbore majstoricu. U istoj poziciji su i igrači Vojvodine, koji od 19.00 dočekuju Crvenu zvezdu.

- Veoma važna utakmica - svestan je težine duela sa Šumadincima uzdanica Partizana Ivan Rackov. - Dobro smo igrali preksinoć u Kragujevcu, ali su neki detalji presudili u njihovu korist. Bez obzira na to što smo zadovoljni sezonom, što ne osećamo pritisak, daćemo sve od sebe da izborimo treću utakmicu.

Sa ništa manje žara i odlučnosti na Banjicu stižu i vaterpolisti Radničkog, koji žele da već večeras izbore finale.

- Očekujem tešku, neizvesnu utakmicu - naglašava iskusni bek Kragujevčana Slavko Gak. - Partizan je i preksinoć pokazao da je kvalitetan, a mi smo uspeli posle osvojenog Evrokupa da se skupimo i pobedimo. Ne opušta nas saznanje da imamo pravo na kiks, jer hoćemo da večeras završimo posao.

I igrači Crvene zvezde, kao i Kragujevčani, žele da već u Novom Sadu izbore finale.

- Neće nam biti nimalo lako, a da bismo ostvarili cilj moramo da odigramo još odgovornije i kvalitetnije nego u prvom meču. Ipak, ne bi trebalo zaboraviti da smo u punom treningu, zbog čega smo i lošije odigrali prve dve četvrtine sa Novosađanima - ističe Marko Avramović.

Strateg Vojvodine Dejan Stanojević je svestan odnosa snaga u bazenu:

- Od mojih igrača samo tražim da budu još agresivniji, motivisaniji nego u Beogradu i da pokažu veliku želju da se nadmeću sa Zvezdom.

POLUFINALE PLEJ-OFA
U REVANŠ utakmicama polufinala plej-ofa za vaterpoliste danas se sastaju: Partizan Rajfajzen - Radnički (Banjica, 20.00, 0:1 u pobedama) Vojvodina - Crvena zvezda (19.00, 0:1). Eventualna majstorica je 20. aprila.

Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: