Crvena zvezda traži od Partizana 55.000 evra

Nacionalni sport - Nedelja 20.03.2022 - 13:45

Pobedom u 166. večitom derbiju (2:0), fudbaleri Crvene zvezde prvo su prednost Partizana bili istopili na samo dva boda, a kasnijim remijem crno-belih sa Napretkom došli su do identičnog bodovnog salda u domaćoj Superligi.

FOTO: FK Crvena zvezda FOTO: FK Crvena zvezda

Uprkos tome što je od susreta na stadionu „Rajko Mitić“ prošlo dvadesetak dana, uprava Zvezde poslala je nedavno na adresu komšija pisamce u kojem traži 55.000 evra nadoknade za učinjenu štetu na južnoj tribini nekadašnje Marakane, saznaje Sportklub.

Polomljeno je oko 3.000 stolica na jugu, neke se polomljene, neke i zapaljene i samo za taj deo Partizan je dužan večitom rivalu 40.000 evra. Ostalih 15.000 ide na oštećene digitalne čitače ulaznica na južnoj tribini, kao i na trokrilna alumunijumska vrata.

Ni samu fudbaleri Partizana nisu se sportski poneli u svlačionici nakon utakmice, s obzirom da su udaranjem i bacanjem predmeta napravili štetu, koja ipak nije ušla u „zapisnik“ crveno-belih.

Ranije je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odrezala Partizanu kaznu od 1.200.000 dinara zbog ispada navijača na 166. večitom derbiju.

OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: