CZ: Jovanoviću oduzeta akreditacija

Nacionalni sport - Četvrtak 04.04.2013 - 20:33

Crvena zvezda neće do daljnjeg omogućiti novinaru Aleksandru Jovanoviću dolazak na utakmice tog košarkaškog kluba sa akreditacijom.

ilustracija ilustracija

Razlog za to je potez Jovanovića na utakmici protiv Partizana, kada je loptom gađao trenera Partizana Duška Vujoševića, rečeno je iz kluba.

"Crvena zvezda do daljnjeg neće dozvoliti dolazak na utakmice Aleksandru Jovanoviću s novinarskom legitimacijom. Ovo se odnosi na njega lično, a ne na njegovu redakciju", rekao je portparol Crvene zvezde Jovo Karanović.

Tokom susreta Zvezde i Partizana igrači su se na terenu pokoškali, a tokom meteža je lopta došla do Jovanovića, urednika sajta Telegraf, koji je sedeo uz teren. On je bacio loptu i njome u ruku i stomak pogodio Vujoševića.

Jovanović se iste večeri izvinio Vujoševiću i svim učesnicima derbija i navijačima, a u toku dana je izvinjenje uputio i Telegraf.Trener Partizana je izvinjenje prihvatio.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: