Danilović ostaje na čelu Partizana

Nacionalni sport - Ponedeljak 18.03.2013 - 19:41

Dugogodišnji predsednik KK Partizan Predrag Danilović ponovo je izabran na tu funkciju na Izbornoj skupštini kluba.

Danilović ostaje na čelu Partizana Danilović ostaje na čelu Partizana

Potpredsednici su takođe ostali isti a to su Andreja Mladenović i Živomir Novaković.

U ponedeljak 18. marta 2013. godine u "Klubu sportista" na stadionu Partizana na osnovu člana 34. novog Statuta Košarkaškog kluba Partizan održana je Izborna skupština kluba.

Izabran je predsednik kluba, potpredsednici, Upravni i Nadzorni odbor. Skupština KK Partizan u svom sastavu ima 31 člana, bivše sportiste, trenere i zaposlene, sadašnje sportiste i sportske stručnjake, društvene sportske radnike i predstavnike navijača. Današnjoj Skupštini odazvao se veliki broj članova, sednici je prisustvovalo ukupno 26 članova, a sve odluke su donete jednoglasno.

Izbornoj skupštini je prethodio sastanak Upravnog odbora koji je razmatrao materijale za Skupštinu i predložio nekoliko zaključaka: izveštaj o radu za period od 2009. do 2012. godine, izveštaj Nadzornog odbora, završni račun i utvrdio predloge za kadrovska pitanja.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: