Degenek u Belgiji, Zvezdi 1,7 miliona evra

Nacionalni sport - Petak 25.09.2020 - 14:03

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek napustiće "Marakanu" i preseliti se u Belgiju, gde će obući dres Genta.

Degenek je u Zvezdu stigao 2018. godine FOTO: D.Ristić/OK Radio Degenek je u Zvezdu stigao 2018. godine FOTO: D.Ristić/OK Radio
Prema saznanjima Mozzart sporta, crveno-beli su prihvatili ponudu Belgijanaca “tešku” 1,7 miliona evra na ime obeštećenja za reprezentativca Australije.
 
Transfer Miloša Degeneka iz Zvezde u Gent biće realizovan posle dvoboja crveno-belih sa Araratom u plej-ofu za Ligu Evrope, s obzirom na to da je iskusni štoper neophodan Dejanu Stankoviću za odlučujući meč, koji diktira evropsku sudbinu diva iz Ljutice Bogdana.
 
Podsetimo, Degenek je u Zvezdu stigao 2018. godine iz japanske Urave za 200 hiljada evra, i bio je jedan od junaka plasmana u Ligu šampiona pod trenerskom palicom Vladana Milojevića.
 
Posle svega šest meseci usledio je transfer u saudijski klub Al Hilal za 3,6 miliona evropskih novčanica.
 
I vratio se kasnije na pozajmicu među crveno-bele, koji su otkupili njegov ugovor za 1,7 miliona evra.
 
Sada će na kraju reprezentativac Australije za isti taj novac preći u belgijski Gent, ali je činjenica da je Zvezda na prodaji i kupovinama Degeneka zaradila čistih 3,4 miliona evra.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: