Dejan Stanković primljen u Interovu kuću slavnih

Nacionalni sport - Utorak 14.05.2019 - 12:44

Srpski fudbaler Dejan Stanković premljen je u Kuću slavnih fudbalskog kluba Inter iz Milana

Stanković je nastupao za Inter od 2004. do 2013. FOTO FC Inter Stanković je nastupao za Inter od 2004. do 2013. FOTO FC Inter
- Prijem u kuću slavnih Intera je zaista veliko, životno priznanje na koje sam veoma ponosan i koje mi mnogo znači. Ovakva priznanja, u sportskom smilsu, daju neku vrstu besmrtnosti i to me čini vrlo srećnim. Hvala pre svega mojoj porodici, prijateljima, brojnim saigračima i trenerima iz Intera, ali i porodici Morati što su mi pomogli da dođem i budem tu gde jesam, u Kući slavnih velikog kluba kao što je Inter. Godine provedene u Interu bile su sigurno najuspešnije u mojoj karijeri, jer o tome svedoče trofeji, a samim tim i za mene najlepše - rekao je Stanković.
 
Ceremonija je održana uoči utakmice Intera i Kjeva. Ovo je druga godina kako Inter uvodi svoje legende u Kuću slavnih. U prvoj generaciji izabrani su Valter Zenga, Havijer Zaneti, Lotar Mateus i Ronaldo.
 
Osim Stankovića, u Interovu kuću slavnih glasovima navijača primljeni su Frančesko Toldo, Đakinto Faketi i Đuzepe Meaca. U konkurenciji veznih igrača Stanković je glasovima navijača pobedio Sandra Macolu i Nikolu Bertija.
 
Stanković je nastupao za Inter od 2004. do 2013. godine, odigrao je 326 utakmica i postigao 42 gola.
 
Sa milanskim klubom osvojio je pet šampionskih titula, četiri Kupa Italije, Ligu šampiona, četiri Superkupa Italije i svetsko klupsko prvenstvo.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: