Đere dere, stigao do finala na Sardiniji

Nacionalni sport - Subota 17.10.2020 - 14:25

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u finale ATP turnira na Sardiniji, pošto mu je rival Lorenco Museti u trećem setu, pri vođstvu Srbina 2:6, 6:2, 4:1 predao meč.

Nije Italijan imao rešenje za inspirisanog Lasla Đerea Nije Italijan imao rešenje za inspirisanog Lasla Đerea
Nije Đere dobro počeo polufinalni susret u Kaljariju, s obzirom na to da je Museti bez većih problema, uz čak dva brejka, stigao ekspresno do prednosti posle prvog seta, koji je rešio u svoju korist 6:2.
 
Ali, su zato već u drugom setu stvari došle na svoje mesto, s obzirom na to da je 74. reket sveta pokazao da je bolji teniser.
 
Ekspresno je uzeo gem na sopstveni servis, da bi već u drugom gemu “ukrao servis” rivalu. Nastavio je da “gazi” Laslo i vrlo brzo je stigao do nedostižnih 4:0 u drugom setu.
 
Na kraju je rešio taj deo meča – 6:2.
 
Nije Italijan imao rešenje za inspirisanog Lasla Đerea, koji je u trećem setu vodio 4:1, usledio je medicinski tajm-aut domaćeg tenisera, a kasnije i predaja.
 
Đere će u finalu odmeriti snage s boljim iz drugog polufinalnog meča u kojem se sastaju Danilo Petrović i Marko Čekinato.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: