Dimitrijević tražio raskid ugovora

Nacionalni sport - Četvrtak 28.03.2013 - 08:35

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević prijavio je klub Arbitražnoj komisiji FSS zbog nagomilanih neisplaćenih ugovornih rata i ličnih dohodaka.

Takođe, kako pišu "Novosti", Dimitrijević je tražio raskid ugovor na štetu kluba.

On je četvrti fudbaler Zvezde u poslednjih pola godine koji se odlučio na taj potez, posle Marka Perovića, Nikola Šakića i Filipa Jankovića.

"Ne bih da komentarišem... Sve pitajte ljude u klubu", rekao je fudbaler sredine terena za "Novosti".

Kako pišu "Novosti", Dimitrijević se pre izvesnog vremena obratio klupskim funkcionerima, pošto je još početkom novembra izgubio status standardnog prvotimca, a dugovanja prema njemu, kao i prema ostalim igračima, neprestano rastu. Zvezdina „sedmica“ pokušala je da ponudi kompromisno rešenje po pitanju novca, a da zauzvrat dobije dozvolu da nesmetano promeni sredinu. Kada su mu ponuđeni drugačiji, nepovoljniji uslovi, Miloš je odlučio da angažuje advokata i da prava zatraži preko zvaničnih organa FSS.

"Nijednog trenutka nisam zažalio što sam došao u Zvezdu. Privilegija je nositi njen dres i žao mi je što smo za ove dve sezone osvojili samo jedan Kup, a oba puta ostali smo bez titule. Što se tiče mog ličnog učinka, sigurno je da uvek može bolje", kaže Dimitrijević.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: