Đoković i Krajinović u trećem kolu Sinsinatija (VIDEO)

Nacionalni sport - Utorak 25.08.2020 - 12:57

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa Sinsinati u Njujorku, pošto je noćas pobedio 72. igrača sveta Litvanca Ričardasa Berankisa posle dva seta, 7:6, 6:4.

Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 40 minuta FOTO: Reuters Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 40 minuta FOTO: Reuters

Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 40 minuta. U prvom setu obojica su napravili po jedan brejk, a zatim je odigran taj-brejk, koji je Đoković dobio sa 7:2.

Berankis je bolje počeo drugi set, poveo je sa 2:0 i 4:2, ali je Đoković posle toga uspeo da veže četiri gema i zabeleži 19. uzastopnu pobedu u 2020. godini.
 
To je bio prvi meč Đokovića otkako su se nastavila takmičenja posle pauze zbog pandemije korona virusa.
 
Prvi igrač sveta je zbog problema sa vratom morao da odustane od takmičenja u dublu na turniru, a tokom meča ukazana mu je pomoć.
 
"Popravlja se situacija, prošlo je četiri dana. Još nije onako kako bih voleo da bude, ali ide u dobrom pravcu. Nadam se da neće doći do upale posle ovog meča. Uradićemo sve što je moguće sa fizioterapeutom i videćemo kako će biti", naveo je Đoković.
 
On je tokom meča napravio sedam duplih servis grešaka.
 
"Smetalo mi je... Imao sam toliko duplih grešaka na servisu a on je tačno znao gde ću da serviram. Nisam imao mnogo izbora pošto sam bio u čudnoj situaciji. Išao sam gem po gem, a on je udarao lopticu zaista dobro. Igrao je super brzo", naveo je srpski teniser.
 
On će u trećem kolu igrati protiv Amerikanca Tenisa Sandgrena.
 
Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u treće kolo pošto je pobedio drugog nosioca na turniru Austrijanca Dominika Tima sa 6:2, 6:1.
 
Krajinović, 32. teniser sveta, pobedio je trećeg na ATP listi posle 62 minuta. Napravio je četiri brejka, a Austrijanac nije nijednom uspeo da mu oduzme servis.
 
Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv Mađara Martona Fučoviča.
 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: