Đoković kreće od drugog kola, na putu do finala su mu Gofan, Čilić, Medvedev

Nacionalni sport - Petak 21.08.2020 - 11:32

Najbolji teniser sveta Novak Đoković takmičenje na Mastersu u Sinsinatiju počeće u drugom kolu, a protivnik će mu biti pobednik meča Tomi Pol - kvalifikant.

Pauza duga više od pet meseci FOTO: Getty Images Pauza duga više od pet meseci FOTO: Getty Images
Posle više od pet meseci pauze zbog pandemije korona virusa i teniseri se vraćaju na teren, a prvi turnir biće Masters u Sinsinatiju koji će se ove godine igrati u Njujorku od 22. do 28. avgusta.
 
Đoković je postavljen za prvog nosioca turnira i biće slobodan u prvom kolu, a nastup na terenima Flešing Medouza počeće u drugom kolu protiv pobednika meča u kojem će se sastati Amerikanac Tomi Pol i kvalifikant.
 
Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv Francuza Feliksa Ože-Alijasima ili Nikoloza Bazilašvilija iz Gruzije, a potencijalni rivali u četvrfinalu su mu David Gofan, Marin Čilić, Denis Šapovalov, Borna Ćorić i Benoa Per.
 
Đokovića u polufinalu čekaju Danil Medvedev, koji ga je prošle godine pobedio baš u toj rundi takmičenja, ili Roberto Bautista Agut, Karen Kačanov, Kristijan Garin ili Rišar Gaske.
 
Dušan Lajović će u prvom kolu igrati protiv Španca Pabla Karenja Buste, dok će se Filip Krajinović, ako na startu izbaci kvalifikanta, u drugom kolu sastati sa Austrijancem Dominikom Timom.
 
Teniseri će po završetku Sinsinatija ostati u Njujorku gde će se od 31. avgusta do 13. septembra igrati Otvoreno prvenstvo SAD.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: