Đoković nagovestio učešće na Olimpijskim igrama

Nacionalni sport - Četvrtak 15.07.2021 - 13:23

Novak Đoković poslao je rođendansku čestitku mladom teniseru iz Japana i tom prilikom nagovestio je učešće na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

"Šanse su 50:50" FOTO: Reuters
Đoković je mladom Kođiru poželeo srećan rođendan, te je naveo da se nada da će "imati priliku da ga vidi na Olimpijskim igrama u Tokiju".
 
Najbolji teniser sveta prijavljen je za Olimpijske igre, te je njegovo učešće na ovom takmičenju pre početka turnira na Vimbldonu potvrdio i Teniski savez Srbije.
 
Ipak, posle finala Vimbldona Đoković je iskazao nezadovoljstvo uslovima koje će sportisti imati u Tokiju, te je tom prilikom rekao da nije siguran da li će nastupiti. 
 
"Prilično se dvoumim da li ću otići. Neću moći da povedem svog španera i neću biti u stanju da pratim druge sportiste tokom trajanja takmičenja. Šanse su 50:50", poručio je Đoković posle osvajanja šestog Vimbldona.
 
Ukoliko Novak Đoković odluči da nastupi, Srbija će u Tokiju imati četvoro predstavnika u tenisu.
 
Miomir Kecmanović će se takmičiti u muškom singlu, Nina Stojanović obezbedila je plasman u ženskom singlu, dok će zajedno sa Aleksandrom Krunić Srbiju predstavljati i u dubl konkurenciji.
 
Olimpijske igre počinju 23. jula, a teniski turnir igra se na betonu i biće na rasporedu već u prvoj nedelji.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: