Đoković: Nema tajni, pobediće bolji

Nacionalni sport - Ponedeljak 11.11.2013 - 09:07

Novak Đoković rekao je posle pobede nad Stanislasom Vavrinkom da je to bila njegova najbolja partija u dosadašnjem delu završnog Mastersa u Londonu.

Novak Đoković Novak Đoković

Drugi reket sveta je veoma lako savladao Švajcarca sa 6:3, 6:3 i izborio novo finale protiv Rafaela Nadala, u ponedeljak od 21:00.

-Uživao sam na terenu. Ovo je bila moja daleko najbolja partija do sada na turniru. Želim da čestitam i Stenu na odličnoj sezoni i neka mu sledeća godina bude još bolja- rekao je Đoković.

Novinar u Londonu pitao je Đokovića da li oseća da je nepobediv.

-Nije to reč kojom bi opisao svoju formu. Ne postoje nepobedivi. Ne gledam previše unapred, idem korak po korak i zato mi je mnogo lakše da budem skoncentrisan- objasnio je srpski teniser.

Duel u finalu biće 39. okršaj Đokovića i španskog tenisera. Nadal trenutno vodi sa 22-16 u pobedama.

-Očekujem sjajno finale. Nadam se da će navijači moći da uživaju, jer mi na terenu sigurno hoćemo. Naši dueli su uvek napeti i uzbudljivi, mnogo dobro se poznajemo. Neće biti tajni, a pobediće bolji- poručio je Đoković.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: