Đoković: Ovakav meč nisam smeo da izgubim

Nacionalni sport - Sreda 27.03.2019 - 13:05

Agut je pobedio Đokovića sa 1:6, 7:5, 6:3, pa je tako srpski teniser u prvoj fazi turnira u Majamiju završio učešće. Meč je bio prekinut krajem drugog seta zbog kiše, a Novak kaže da ga to nije poremetilo

Propustio brojne prilike FOTO: Reuters Propustio brojne prilike FOTO: Reuters
Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza od Roberta Bautiste Aguta u četvrtom kolu masters turnira u Majamija da meč u kom je imao veliki broj prilika da ga rano okonča nije smeo da izgubi.
 
- On je dobar igrač. Čestitam mu na odličnom povratku u mel. Ali, ovakav meč nisam smeo da izgubim. Imao sam mnogo prilika, mnogo propuštenih prilika, a kada toliko šansi ne iskoristiš završi se ovako kako se završilo - rekao je Đoković na konferenciji za mediji.
 
Agut je pobedio Đokovića sa 1:6, 7:5, 6:3, pa je tako srpski teniser u prvoj fazi turnira u Majamiju završio učešće. Meč je bio prekinut krajem drugog seta zbog kiše, a Novak kaže da ga to nije poremetilo.
 
- Jeste da sam mu dao malo prilike da se vrati u meč, on je to iskoristio, ali to nema veze s kišom. Sve je moja krivica, imao sam previše prilika da rešim meč, ali to nisam uradio - rekao je srpski teniser.
 
Đoković je i prošle sezone učešće u Majamiju, a prethodno i u Indijan Velsu završio bez mnogo uspeha, a novinara je zanimalo "šta to nije išlo dobro".
 
- Nije prvi put da rano izgubim na prva dva Mastersa. Tako je u ove dve poslednje sezone. Definitivno ću morati da razmislim kako ću se priptemiti sledeće godine za Indijan Vels i Majami - rekao je on.
 
Đoković će se sada spremati za sezonu na šljaci, a srpski teniser je kazao da će "morati da se mnogo bolje spremi nego za beton.
 
- Odrastao sam na šljaci i volim da igram na njoj. Videćemo, moraću da igram mnogo bolje nego na ova dva turnira - poručio je najbolji teniser sveta.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: