Đoković: Ovo je bio jedan od onih dana...

Nacionalni sport - Sreda 13.03.2019 - 13:05

Imao sam puno uspeha u Indijan Velsu, mislio sam da sam u dobroj formi, ali se dogodio poraz. Moram da nastavim dalje i okrenem novu stranicu – kaže srpski as

Novaku preostaje borba u dublu FOTO: Getty Images Novaku preostaje borba u dublu FOTO: Getty Images
Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je da nije bio na nivou u eliminaciji od Nemca Filipa Kolšrajbera u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu.
 
Đoković je porazom od 39. tenisera planete 6:4, 6:4 ostao bez šanse da osvoji šestu, rekordnu titulu u kalifornijskoj pustinji.
 
- Ovo nije bilo moje veče. Ranije je padala kiša, a u ovom meču bili su kompletno drugačiji uslovi. Loptica je skakala mnogo više, a Kolšrajber je dobro koristio "spin". Nisam igrao dobro, ovo je bio jedan od onih dana - samokritičan je Đoković.
 
Srpski as je naglasio da je nemački veteran zaslužio trijumf.
 
- Taktički je bio odličan, izvukao me je iz komforne zone. Dokazao je da može da pobeđuje tenisere iz vrha i za mene to nije izenađenje.
 
Novaku u Indijan Velsu preostaje da se bori za trofej u dublu, gde je sa Italijanom Fabiom Fonjinijem stigao do polufinala.
 
- Ne uživam u porazima, niko i ne čini to, a posebno na turniru kao što je Indijan Vels. Imao sam puno uspeha ovde, mislio sam da sam u dobroj formi, ali se dogodio poraz. Moram da nastavim dalje i okrenem novu stranicu - rekao je Đoković i najavio sledeći nastup na Mastersu u Majamiju.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: