Đoković - počasni građanin Andrićgrada

Nacionalni sport - Utorak 05.02.2013 - 12:19

U četvrtak Đoković iz Belgije stiže kod Kusturice u Mokru Goru, a u petak prvi reket planete postaje počasni građanin grada na Drini

 

Novak Đoković, prvi reket sveta, uz Andrićgrad je! Najuspešniji srpski sportista postaće u petak počasni građanin jedinog grada na planeti posvećenog jednom piscu i njegovom delu, a ključeve grada uručiće mu proslavljeni reditelj Emir Kusturica, na Trgu Nikole Tesle. Teniski as će iz Belgije već u četvrtak doći u Mokru Goru, gde će dan provesti u društvu svog domaćina, vlasnika dve kanske „Zlatne palme“.
 
Noletu će biti uručeni ključevi grada i zlatnik, u petak u 12 časova 
 
Posle glumica Monike Beluči i Odri Totu, kao i selektora kanskog festivala Tjeri Fremoa, Nole je četvrti visoki gost grada u nastajanju. Takođe, teniski as će postati i četvrti počasni građanin Andrićgrada. Pre njega, ključevi grada uručeni su akademiku Matiji Bećkoviću, predsedniku skupštine UN Vuku Jeremiću i predsedniku RS Miloradu Dodiku.
Novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: