Đoković potvrdio – ide u Australiju, a evo i kako

Nacionalni sport - Utorak 04.01.2022 - 13:09

Najbolji teniser sveta Novak Đoković potvrdio je da će igrati na Australijan openu.

Juriša na 10. jubilarnu titulu FOTO: AP Juriša na 10. jubilarnu titulu FOTO: AP
Nedeljama se spekulisalo da li će putovati u Melburn zbog strogih kovid protokola na najmanjem kontinentu.
 
Neizvesnost je dodatno porasla nakon što je odustao od ATP kupa u Sidneju.
 
Ipak, dve nedelje pre početka prvog grend slema sezone, Đoković je dobio medicinsko izuzeće i potvrdio da putuje u Australiju gde će pokušati da postane najtrofejniji grend slem igrač u istoriji tenisa.
 
"Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti. Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo", poručio je Đoković na Instagramu.
 
Australijan open je na programu 17-30. januara, a Đoković će u Melburnu pokušati da osvoji jubilarnu desetu titulu, četvrtu uzastopnu.
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: